1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δικαίωση του Συναδέλφου του Κατ. Κράτησης Κέρκυρας, έπεσαν οι μάσκες "συν- υπηρετούντων"



Ήταν 10 Ιουνίου του 2016 που ομόφωνα ο κ. Εισαγγελέας και ο κ. Ανακριτής αποφάσισαν την μη κράτηση έως την δίκη του Συναδέλφου Δαλιάνη Ελισαίου.
Μία υπόθεση που εσκεμμένα, "συν-υπηρετούντας" σε συνεργασία με κρατούμενο προσπάθησαν να εμπλέξουν τον συνάδελφο που κινδύνευε ανυπόστατα όχι μόνο να χάσει την εργασία του αλλά να μπει και στην φυλακή για κακούργημα.   
Ήταν 10 Ιουνίου του 2016 μετά από ταλαιπωρία πέντε ημερών στα κρατητήρια σαν κοινώς εγκληματίας, ο Συνάδελφος με "Σ" κεφαλαίο ομόφωνα πέρασε το πρώτο σκέλος της μεγάλης και χρονοβόρας διαδικασίας-ταλαιπωρίας του έως σήμερα 9-11-17.
Μετά από πολλές αναβολές σήμερα ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ πανηγυρικά!!!
Η Δικαιοσύνη είναι "τυφλή" αλλά…."βλέπει και κρίνει δίκαια".

Σήμερα έπεσαν οι μάσκες των συκοφαντών που τα ονόματα τους ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου και που ήθελαν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον Συνάδελφο που απλά, έντιμα και με ζήλος εργάζονταν αλλά που στα διεστραμμένα μυαλά κάποιων και για τους δικούς τους "πονηρούς" λόγους δεν άρεσε.   

Αυτά που τεκμηριωμένα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου θα έκανε τον καθένα μας να ανατριχιάσει για τον τρόπο που πήγαν να στήσουν το παιχνίδι τους αυτά τα "επώνυμα" πλέον "διεστραμμένα μυαλά" που χωρίς τον παραμικρό φόβο ή σκέψη πήγαν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά όχι μόνο τον Συνάδελφο αλλά και την οικογένεια του κατ' επέκταση.
Για να μην μου πει κάποιος ότι τα γράφω κατόπιν εορτής, θα υπενθυμίσω ότι όταν κάποιοι τον "σταύρωναν" (ελάχιστοι ευτυχώς), με άρθρο μου είχα μιλήσει για την πίστη στην αθωότητα του (είναι στο σάιτ) αλλά και τοποθετήσεις μου στο FB της Ομοσπονδίας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα της προσωρινής κράτησης του Συναδέλφου.
Από τον Γολγοθά του Συναδέλφου πέραν της "Πανηγυρικής Δικαίωσης του" και με το βάρος αυτό που σήκωσε άρχισε τουλάχιστο και η αποκαθήλωση των σαπρόφυτων στον χώρο εργασίας μας.

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών