1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Αν ζούσε ο Χίτλερ



Αν ζούσε ο Χίτλερ σήμερα θα ανατρίχιαζε και ο ίδιος με τους "απόγονους του".
Θεωρώ ότι τον Σόιμπλε και την Μέρκελ όχι στα ΕΣ-ΕΣ (που μου έγραψε ένας φίλος) θα τους τοποθετούσε αλλά πιθανότατα θα τους εκτελούσε φοβούμενος ότι αυτοί είναι ποιο διεστραμμένοι από αυτόν.
Οι φίλοι μας οι γερμανοί θέλουν μία νέα Γερμανική κατοχή για την Ελλάδα γιατί η μικρή Ελλαδίτσα τόλμησε να ξανασηκώσει το ανάστημα της στο νέο Γερμανικό ζυγό.
 
Τόλμησε ο Τσίπρας να ξυπνήσει τους Έλληνες από τον λήθαργο που τους είχαν με την βοήθεια των προκατόχων του οι δανειστές και όχι εταίροι μας;
Τόλμησε ο Τσίπρας να αναστατώσει με την άρνηση του στην υποταγή και άλλες χώρες, που βλέπουν ότι πλησιάζει και ο δικός τους Γερμανικός Γολγοθάς μετά την Ελλάδα. 
Αυτά που ζητούν από τον Έλληνα πρωθυπουργό, ξέροντας μάλιστα ότι έχουμε διαγράψει πολλές κόκκινες γραμμές είναι απεχθές και μη βιώσιμα σαν το χρέος της χώρας.
Η Γερμανοί και τα "τσιράκια της" θέλουν να ισοπεδώσουν την αριστερή Κυβέρνηση ολοκληρωτικά βάζοντας στην θέση της μία Κυβέρνηση της αρεσκείας τους.
Σαν να μη μας έφταναν οι ακραίες απόψεις των Γερμανών έχουμε και τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων στην Ελλάδα που βγαίνουν και λένε στον Τσίπρα να υπογράψει πάση θυσίας.
Μπράβο ρε ψευτονταήδες, να υπογράψει τι;
Αυτό εσείς που μας κυβερνήσατε 40 χρόνια θα το κάνατε αβίαστα το ξέρουμε.
Μην ανησυχείτε θα υπογράψει αλλά τουλάχιστο τα δυσβάσταχτα μέτρα που θα πάρουμε στις πλάτες μας να αντισταθμίζονται με αναπτυξιακό πακέτο και αναδιάρθρωση χρέους.  
 Πειράζει και το καταλαβαίνουμε η μεγάλη απήχηση που έχει ο Τσίπρας και θέλει η αντιπολίτευση να υπογράψει οτιδήποτε για να έχουν στην συνέχεια να τον χτυπάνε ότι τα μέτρα που υπόγραψε είναι χειρότερα από τα δικά τους.
Μπράβο ρε μουστακαλήδες μάγκες!!!
Του είπαν δηλαδή του Τσίπρα, υπογράψαμε να διαπραγματευτής την μη έξοδο μας από το ευρώ με κάθε κόστος και κάθε μέτρο που θα σου ζητάνε αλλά θα σε σκίσουμε στην συνέχεια γιατί εσύ διαπραγματεύτηκες.
Η ιστορία δεν θα σας κρίνει αλλά σας έχει κρίνει και θέλει να σας κλειδώσει στο χρονοντούλαπο της.
Εσείς με τις μεγάλες περιουσίες και τα πολλά μετρητά που σαφώς δεν τα έχετε στις Ελληνικές τράπεζες, που διαπραγματευτήκατε στο παρελθόν και μας οδηγήσατε σε αυτό το σημείο, δεν μπορείτε να κρίνετε τον Τσίπρα ούτε να του λέτε τι θα κάνει.
Σηκώστε πρώτα τα κατεβασμένα παντελόνια σας από τις δικές σας διαπραγματεύσεις και μετά τον κρίνετε.
Λάθη έκανε ο Τσίπρας και με κυριότερο στο θέμα του δημοψηφίσματος.
Έπρεπε το ερώτημα να είναι αυτό που τον κατηγορούσαν ότι έβαλε αλλά ωμά : "Ευρώ και Γερμανική Ευρώπη ή Ευρώ και στην πορεία ελευθερία;"
Περιμένατε να σας πω για δραχμή και στην πορεία ελευθερία αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε μία άλλη στιγμή και φάση.
Για την ώρα κλείνω με μία φωτογραφία με τον βοηθό και τον πρωτομάστορα του Ευρωμαρτυρίου μας και την χαρά που μας έδωσαν: 

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών